🥗 Ақ қауданды қырыққабат пен сәбізден жасалған салат – қытырлақ, дәруменге бай, ас қорытуды жақсартып, тәбетті ашады.
🥩 Еттен дайындалған буға піскен котлет қызыл тұздықпен – тойымды, дәмді және артық майсыз.
🍝 Сары маймен қосылған қайнатылған макарон – сүйікті гарнир, энергия береді әрі жеңіл сіңеді.
🍇 Құрғақ жемістерден дайындалған компот – табиғи тәттілік пен пайдалы микроэлементтердің көзі.
🍞 Бидай және қара бидай наны – түскі асты толықтырып, ағзаға қажетті талшықтармен қамтамасыз етеді.
Теңгерімді, тойымды, дәмді – бұл балалар денсаулығына шынайы қамқорлық танытатын мектептік түскі ас!