Мектептегі ыстық тамақ оқушылардың денсаулығы мен жұмысын қамтамасыз етуде маңызды рөл атқарады. Күн сайын тамақ берер алдында мектеп басшысы Е.Б. Журавлева тағамдардың сапасын тексеріп, дәмін татып, бағалайды. Бұл тағамдардың балғындығына, температурасының дұрыстығы мен дәміне, сондай-ақ барлық санитарлық-гигиеналық нормалардың сақталуына көз жеткізу үшін жасалады. Мұндай бақылау оқушылардың белсенді оқу әрекеттері мен әл-ауқатына ықпал ететін теңдестірілген және қауіпсіз тамақтануын қамтамасыз етеді.
Бүгін мектеп мәзірінде сары май қосылған сүт ботқасы, жаңа піскен тоқаш, қант қосылған шай және ақ нан тілімі. Бұл оқушыларды оқу күнін сәтті бастау үшін қажетті энергиямен қамтамасыз ететін тойымды және сіңімді таңғы ас.