Мектеп басшысы Журавлева Е.Б. мектеп асханасының жұмысын тексеру мақсатында рейд жүргізді. Тексеру нәтижелері бойынша нақты тамақтану рационы бекітілген перспективалық мәзірге сәйкес келетіні анықталды. Өнімдердің жарамдылық мерзімі мен пайдаланылуын қадағалау барысында сақтау шарттары мен мерзімдері өндіруші көрсеткен талаптарға толық сәйкес келетіні анықталды. Сақтау температурасы да санитарлық нормаларға сәйкес сақталады. Дайын тағамдарды беру алдында сынама алынады, медициналық қызметкер оны бракераж журналына тіркегеннен кейін ғана тағамдарды беруге рұқсат етіледі.
Бүгінгі ас мәзірі: көкөніс салаты🥗, ақ нан🍞, тауық етінен гуляш🍗, қарақұмық, какао☕.